0787.327.196

Aerobic - bun pentru slabit?

Aerobic - un tip de antrenament care ne ajuta sa slabim?

DA! Aerobicul este antrenamentul care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus, rapid si eficient.

 

"Aerobic" se traduce in limbajul comun drept "cu oxigen", acest tip de antrenament fiind un bun adjuvant in procesul de slabire, insa este extraordinar pentru obtinerea si mentinerea unei stari de sanatate perfecte si mentinerea unui tonus optim!

 

La fiecare sedinta de aerobic ajungi sa consumi suplimentar peste 600 de calorii, ceea ce in mod evident, in corelarea unei diete echilibrate, te va ajuta sa slabesti mai repede, aportul caloric fiind mult mai scazut fata de consumul caloric. Pe langa caloriile consumate, te vei simti extrem de energizat si cu o stare psihica exuberanta. In urma unui antrenament de aerobic se secreta endorfinele, cunoscute drept "hormonul fericirii". De ce sa mananci ciocolata si sa te ingrasi cand poti face un antrenament care te ajuta sa slabesti?smiley

 

Totusi, recomandam ca sesiunile de antrenament de tip aerobic sa aiba o zi pauza intre ele, pentru a nu obisnui corpul cu un nivel ridicat de consum zilnic. Acestea pot fi alternate cu sesiuni de toning, deoarece, odata ce incepi sa arzi grasimi practicand clase de aerobic si reducand din consumul alimentar excesiv, vei remarca faptul ca si musculatura va simti modificari: se va reduce, odata cu stratul adipos, si cel muscular (bineinteles, intr-un ritm total diferit).

 

Desi antrenamentele de tip aerobic te ajuta sa slabesti, este bine sa nu uiti de antrenamentele de tonifiere, precum: Pilates, Total Toning,  Stretch & Tone, care desi lucreaza cu greutati reduse sau doar cu propria greutate, te vor ajuta sa iti definesti musculatura in mod armonios.

 

La sala de aerobic  Next Door Fitness din Bucuresti, din zona Piata Muncii - Piata Unirii, ai posibilitatea sa alegi dintr-o multitudine de antrenamente, in functie de stilul pe care il preferi.

 

La sala de aerobic Next Door Fitness gasesti antrenament de aerobic precum: Tae Bo, Cardio Tone, Dance Time, Zumba, Fitball, Step Aerobic, Step Coregrafie, Cardio Kombat, Mix Aerobic, Mix Class.

 

Nu uita de dieta! In nici un caz nu pica prada "dietelor minune". Cel mai sigur mod prin care poti da jos kilogramele in plus este prin combinatia de sport - dieta echilibrata - masaj!

 

Vom vorbi intr-un articol urmator despre diete vs. regim - metode de a slabi rapid si sanatos!

 

Pana atunci va dorim spor la sport si slabire rapida!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro